Winterwandeling Te Voet te Veld by Marky gaat door op 7 januari 2024

Eerder dit jaar ontvingen jullie het bericht dat na 40 succesvolle edities de winterwandeling van Stichting Te Voet te Veld is opgehouden te bestaan.
Toen wij, van Stichting Marky dit nieuws hoorden, hebben we contact gezocht met de werkgroep Te Voet te Veld. Met als resultaat: de jaarlijkse traditie om samen te wandelen voor een goed doel wordt voortgezet!  Stichting Marky uit Vught is de nieuwe organisator.

Over Marky
25 jaar geleden vertrok Maaike Dijkmans uit Vught voor vrijwilligerswerk naar Guatemala. Daar werd ze direct verliefd op het land en op de mensen. Bij thuiskomst ging Maaike geld werven voor het project waarvoor ze had gewerkt.  Zo bleef ze verbonden met Guatemala. Bijna 10 jaar geleden is Maaike met Marky gestart. Eerst als sociale onderneming en later als stichting.
Marky ondersteunt educatieprojecten die zich inzetten voor een betere, eerlijke toekomst voor kinderen in Guatemala. Omdat Maaike al 25 jaar in Guatemala komt, kent ze de projecten en de oprichters heel goed. En dat geeft vertrouwen.

Wandel mee voor de kinderen in Guatemala
De datum, het doel en de routes zijn intussen bekend.  De start en finish vinden dit jaar plaats in het centrum van Helvoirt. Harmonie Kunst Adelt stelt repetitiezaal De Notenkraker aan de Kastanjelaan hiervoor beschikbaar.
Er zijn wandelroutes van 4, 8 en 12 kilometer. De 4 km (gezins)route is een speciale wandeling door het dorp met een leuke puzzeltocht. En goed opletten hoor want je kunt ook nu weer een leuke prijs winnen! De routes 8 en 12 km gaan door het mooie buitengebied van Helvoirt en Vught.

We starten op zondag 7 januari 2024 tussen 12.00 en 13.30 uur vanaf Muziekzaal De Notenkraker, (Oude School), Kastanjelaan 12 in Helvoirt. Alle routes zijn bewegwijzerd en iedereen ontvangt een routebeschrijving.
Je kunt je terplekke inschrijven. Het inschrijfgeld is € 3,50 voor kinderen t/m 12 jaar en € 6,-. voor volwassenen. In De Notenkraker wordt soep, warme chocolademelk, glühwein, koffie en thee verkocht waarvan de (netto)opbrengst ook direct naar de kinderen in Guatemala gaat.

Heb je interesse om als vrijwilliger mee te helpen of wil je meer info, laat het ons weten!
Tot ziens op 7 januari!

Kijk voor meer informatie op www.stichtingmarky.nl.