Toch Te Voet Te Veld?

Dit jaar geen winterwandeling Te Voet Te Veld zoals men gewend is. Jammer, want het zou de 40e keer worden. Hopelijk wordt dit jubileum volgende jaar alsnog gevierd en gelopen. Om het volk toch in beweging te brengen heeft de werkgroep een alternatieve TVTV bedacht. Geen start-, pauze-, finishplaats, geen goed doel, niet gezellig samen aan de snert, maar wel lekker er op uit. Hoewel er in deze coronatijd veel gefietst en gewandeld wordt, blijkt toch dat veel mensen teveel binnen zitten en te weinig bewegen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel eenvoudig. Ergens tussen 14 en 31 december trek je de wandelschoenen aan ga je 5, 8 of 12 kilometer lang genieten van het mooie Helvoirt en omgeving. Je loopt op eigen risico en de routes zijn niet uitgezet. De routes zijn tussen 14 en 31 december GRATIS op te halen bij de volgende adressen (herkenbaar aan de bekende TVTV-vlag). In Helvoirt: Julianastraat 7; Tilburgstraat 4 en Mitra Slijterij Pijnenburg, Kerkstraat 30. In Haaren: Plataanstraat 6; Tempeliersdal 28. Het is ook mogelijk om de routes digitaal toegestuurd te krijgen. Een berichtje met de gewenste afstand(en) via christvaniersel@gmail.com is voldoende.

Met vertrouwen is TE VOET TE VELD volgend jaar, 2e kerstdag 26 december 2021, weer van de partij om zo de kersttijd mede plezierig, gezond en sportief in te kleuren..