Seniorenbus Vught rijdt gratis naar priklocatie Corona-vaccin

Senioren uit Vught kunnen vanaf deze week voor een Corona-vaccin terecht in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dank zij een financiële ondersteuning van de gemeente kan de Seniorenbus alle 60+-ers  die daar een oproep voor krijgen, gratis van deur tot deur vervoeren naar die priklocatie. De oproepen worden in volgorde van leeftijd verstuurd (van oud naar minder oud). Dit aanbod geldt dus zowel voor abonnees van de Seniorenbus als voor niet-abonnees.

Omdat we het vervoer Corona-proof willen doen, kunnen we per rit niet meer dan 3 of 4 personen (als er 2 per huishouden meegaan) vervoeren. En omdat ook de reguliere vervoersverzoeken door blijven lopen, kunnen we maar een paar bussen vrij maken voor dit speciale vervoer. We gaan er dan ook van uit dat u alleen een beroep op ons doet als u niet zelf in uw eigen vervoer kunt voorzien.

Zodra u weet op welke dag en welke tijd u een afspraak heeft, kunt u ons bellen en dan kunnen we u inplannen. Wij gaan er van uit dat u zelfstandig kunt in- en uitstappen en in de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

Voor reserveringen kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur bellen naar de Seniorenbus Vught: 073-711 3191.
Voor meer informatie over de Seniorenbus Vught kunt u een kijkje nemen op onze website: www.seniorenbusvught.nl