Muziekbingo

Hierbij de aankondiging van een nieuwe activiteit van de BSV op dinsdag 5 maart 2024. De kosten zijn voor onze leden € 50,- euro en voor niet-leden € 55,- euro en dat geldt dus ook voor Helvoirt. Dit is voor het eerst dat we een halve dagreis doen en het wordt voor ons dus spannend of dit ook aanslaat. Ik heb zelf de muzikale bingo al eens ooit gedaan en ik vond het erg leuk.

Verdere info
12.30 uur Voorstaan in Vught, Station.
12.45 uur Vertrek vanuit Vught waarna we rechtstreeks naar Terheijden rijden.
13.30 uur Verwachte aankomst in Terheijden waar we worden ontvangen met een kopje koffie met cake. Als iedereen een lekker kopje koffie heeft dan zal er een begin worden gemaakt met de muzikale bingo, een gezellig spel waar iedereen aan mee kan doen en iedereen ook kans kan maken op de prijzen.
Na afloop van de bingo gaan we aan tafel voor een heerlijke stamppotten maaltijd.

16.15 uur Helaas is het alweer tijd om Terheijden te gaan verlaten en te beginnen aan de terugreis naar Vught.
17.00 uur Verwachte aankomst in Vught.

Inclusief:
− vervoer per luxe touringcar
− eenmaal koffie met cake
− muzikale bingo
− stamppotten

Nog wat verdere info over de activiteit. Hoeveel liedjes bij muziekbingo?

 Het aantal liedjes dat wordt gebruikt bij een muziekbingo kan variëren, afhankelijk van de organisator en het evenement. Over het algemeen worden er tussen de 20 en 30 liedjes gespeeld tijdens een muziekbingo voordat er iemand een bingo heeft. Onze muziekbingo’s bestaan uit 48 liedjes in het geval van een kleine muziekbingo (4×4 kaart – oftewel 16 liedjes per bingokaart). Een grote muziekbingo bestaat uit 75 liedjes (5×5 kaart – oftewel 25 liedjes per bingokaart). Dit geeft de deelnemers genoeg kansen om hun kaarten te vullen en tegelijkertijd zorgt het voor een uitdaging om als eerste “Bingo!” te roepen. Het is belangrijk dat de liedjes die worden gekozen bekend zijn bij het publiek, zodat ze kunnen meezingen en genieten van de muziek terwijl ze spelen.

Wat is een muziekbingo?

Een muziekbingo is een variatie op de traditionele bingo, maar in plaats van nummers te trekken, worden er liedjes afgespeeld. Deelnemers krijgen een bingokaart met titels van liedjes in plaats van getallen. Wanneer een liedje wordt afgespeeld dat op hun kaart staat, markeren ze het overeenkomstige vakje. Het doel is om als eerste een rij of patroon op hun kaart te voltooien en “Bingo!” te roepen

Een muziekbingo kan worden aangepast aan verschillende thema’s of genres, zoals 80’s hits, kerstliedjes of rockmuziek. Het is een leuke activiteit voor feestjes en bijeenkomsten waar mensen van verschillende leeftijden en achtergronden samenkomen en genieten van muziek.

Met de groeten van Joke Lexmond-Ackermans