De Wereldwinkel in Vught

De Wereldwinkel is al meer dan 41 jaar een begrip in Vught. Door corona waren we helaas niet in de gelegenheid om dit heuglijke feit te vieren.

Daarom komen Ineke Maas en Maggy Mossou graag vertellen over de oprichting van de Wereldwinkel in 1980 en hoe het sinds die tijd is gegaan.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten verkocht worden uit niet-westerse landen en culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen zij een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop in de Wereldwink help je hen hierbij.

Aan de hand van filmpjes kun je zien waarom Fair Trade zo belangrijk is. Ineke en Maggy brengen mooie en kleurrijke producten mee en vertellen erover. Deze middag ben je in de gelegenheid om een of meer van die bijzondere producten te kopen (contant afrekenen). Je kunt alvast een kijkje nemen op de website: https://www.wereldwinkelvught.nl/

Donderdag 14 april 2022 | 14:00 – 16:00 uur | Rode Rik, Van Sonstraat 49, Vught | Entree € 2,– contant

www.ouderensamen.nl