de Belevingstuin gopend!

Een klein gezelschap verzamelde zich vanmorgen bij de ingang van de Belevingstuin. Daar liet onze wethouder, Martien Vromans, de geschiedenis van het omtoveren van de Vlindertuin naar de Belevingstuin de revue passeren. Aansluitend ontdeed hij het bord dat de toegang markeert van de omhulsels en verklaarde zo de Belevingstuin voor geopend.

Dat dit alles een ‘alternatieve’ opening betrof moge duidelijk zijn. De keuze voor 16 mei was al in december gemaakt en de werkgroep wilde vandaag toch iets doen om iedereen uit te nodigen van de tuin te gaan genieten. Hij staat heel mooi in bloei, dus ga er beslist binnenkort een kijkje nemen!

En wil je iets meer weten over deze tuin, download dan het boekje hier, dat we als een ‘alternatieve’ openingsactiviteit hebben gemaakt. We kunnen melden dat er een foutje in staat, want het allerlaatste nieuws is dat de zitplek er gaat komen!

En natuurlijk zullen we de kans grijpen om, als het in september toegestaan is, alsnog een feestelijke bijeenkomst te organiseren.