Dagje Thuis in het HelvoirThuis

Op maandag 30 september is Frans van Lith op bezoek geweest bij Dagje Thuis in het HelvoirThuis. Dit tot groot plezier van onze bezoekers die ruim een uur lang hebben geluisterd naar luisterliedjes, gelachen om de verhalen en flink mee hebben gezongen bij de bekende nummers. Ze waren dan ook maar wat blij met vraag van Frans of hij maandelijks langs mag komen om nieuwe liedjes en stukjes uit te proberen voor zijn voorstellingen. Zeg maar een Try-out.

Dit is zomaar 1 van de leuke activiteiten die wij als team met onze bezoekers doen. Zo zijn we ook creatief bezig, hebben we een keer per kwartaal Natuur Beleving in combinatie met ’t Heem en een vrijwilliger van IVN Oisterwijk, doen we spelletjes en zorgen we voor beweging. En dan ook nog een lekkere warme lunch tussen de middag van Caatjes Catering en op zijn tijd een kopje koffie of thee met een koekje of snoepje.

Zoals jullie zien zijn we elke maandag druk bezig om de bezoekers een heerlijke dag te bezorgen waarbij ze onder de mensen komen en hun eventuele mantelzorger een paar uur welverdiende tijd heeft voor zichzelf.

Maar om dit mooie project draaiende houden zijn ook wij afhankelijk van vrijwilligers. Dus heb je op maandag, wekelijks of 2-wekelijks, een halve dag tijd om mee onze bezoekers een heerlijke dag te bezorgen horen we heel graag van je. Je staat nooit alleen en er zijn mogelijkheden qua scholing.

Esther Schellekens: +31 6-30042286 (mag ook via WhatsApp)
of
Ineke Matheeuwsen: 06-83692717 of inekematheeuwsen@ContourdeTwern.nl

En natuurlijk zijn extra bezoekers ook welkom, ook hiervoor kunt u contact opnemen met Ineke Matheeuwsen