Vrijwilligerswerk

Vind je het leuk om te helpen bij een kerstviering? Hou je ervan om bijvoorbeeld museumbezoek te organiseren? Vind je het leuk om jouw kennis over biodiversiteit over te dragen of help je liever bij een muziek activiteit? Dan ben je uitermate welkom binnen de grote groep van vrijwilligers die onze vereniging kent.
Onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers. Voor het organiseren van activiteiten zijn vrijwilligers onmisbaar. Gelukkig zijn er een groot aantal leden die zich extra inzetten voor de vereniging en haar leden. Alle activiteitenclubs worden begeleid door een of meerdere vrijwilligers. Daarnaast zijn een aantal vrijwilligers op ‘oproepbasis’ actief. Zonder hen zou het programma aanbod niet zo gevarieerd zijn. Werken met vrijwilligers vraagt dat je dat goed organiseert. Lees hier meer over onder “Vrijwilligersbeleid”.

Vacatures.
Ieder mens heeft talenten en vindt dingen leuk. En een vereniging is er om mensen met elkaar te verbinden. En hoe mooi is het dat dat juist allemaal kan samenvallen binnen Vereniging 55+ Helvoirt!
Wij hopen dat ook in de toekomst er voldoende leden zullen zijn die de vereniging mede inhoud geven. Wij zoeken vrijwilligers voor diverse onderdelen binnen de vereniging: bestuur, activiteiten commissie, pr en werving, redacteur voor ‘t hofblad, themabijeenkomsten, activiteiten, klusjesdienst etc. en natuurlijk ook vrijwilligers voor en met nieuwe ideeën en initiatieven.

Informatie.
Voor informatie en aanmelding over vrijwilligerswerk binnen onze vereniging kunt u terecht bij:
Lucie van de Pas, Helvoirtsestraat 30a, 5268 BB Helvoirt, ( 607921 ),
email: lucieton5344@gmail.com en