Nieuws

Hartelijk welkom op de website van Vereniging 55+ Helvoirt, een vereniging met een geschiedenis van inmiddels meer dan 60 jaar! Daar valt natuurlijk heel veel over te vertellen, maar wil je daar meer over weten, neem dan een kijkje in het Jubileumboek, een uitgave bij gelegenheid van het 60 jarig bestaan in 2017.

Op deze pagina staan de laatste 5 nieuwtjes, die van belang zijn voor de Vereniging nu. Die nieuwtjes staan hier rechts boven. Door er op te klikken kun je ze lezen…

Mocht je oudere berichten (alsnog) willen inzien, ga dan verder naar onder naar ‘archief’ en  klik dan op de maand waarin het bericht verschenen is.

Graag maken we op deze pagina ook even ruimte voor het boekje dat in september 2019 is uitgegeven door de werkgroep Dementie Vriendelijke Gemeenschap Haaren. Dit boekje ‘Dementie vriendelijk, vergeet mij niet’ kunt u hier downloaden. Nadere informatie over dementie vindt u op de website van Alzheimer Nederland. Speerpunt in onze regio ‘s-Hertogenbosch-Bommelerwaard is de Onvergetelijke Kookclub. Hier vindt u een impressie.