Extern

We zijn voortdurend actief aan het zoeken hoe we samen met andere verenigingen en organisaties onze krachten kunnen bundelen en een aantal gezamenlijke activiteiten kunnen ontwikkelen die laten zien waar we met elkaar sterk in kunnen zijn.
Enkele voorbeelden hiervan zijn de gezamenlijke activiteiten met de KBO’s (ouderenverenigingen aangesloten bij de Katholieke Bond voor Ouderen) uit de 3 overige kernen van onze gemeente, samenwerking met TinH (het bestuur van het HelvoirThuis), badmintonvereniging Shuttle, gezamenlijke activiteiten met de afdeling welzijn van zorgcentrum de Leyenhof en deelname aan de cliëntenraad van zorgorganisatie ‘t Heem.

De volgende linken kunnen belangrijk zijn:

www.helvoirthuis.nl vertelt u natuurlijk meer over alle activiteiten in het HelvoirThuis

www.helvoirtstartpagina.nl is een mooi vertrekpunt voor allerlei informatie over Helvoirt

www.vught.nl gaat naar de website van de gemeente Vught.

http://www.googleartproject.com brengt je op een site met prachtige en beroemde kunstwerken.

http://www.seniorplaza.nl/Liedjes_register.htm#Grootmoeder bied je de kans om lekker mee te zingen met liedjes uit de oude doos.

http://www.seniorplaza.nl/Herinnering.htm een site om gedenkwaardige momenten en gebeurtenissen uit het verleden nog eens terug te zien.

http://www.calorielijst.nl/ voor een mogelijke gezondheidscontrole van dat wat je wilt gaan eten.

http://www.klikklik.nl/ voor een snelle verwijzing naar tal van interessante sites op het gebied van reizen, shoppen, informatie en nog veel meer.

www.helvoirt.net “het digitale dorpsplein voor en door Helvoirtenaren”