Vier het leven

Ben je dol op Kunst en Cultuur, maar
– Ga je niet graag alleen?
– Kun je niet meer in het theater komen?
– Of heb je moeite om ’n voorstelling te regelen?

Hiervoor heeft V55+ contact gezocht met Stichting 4 het leven:
Je wordt thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten ga je gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. Tussendoor een drankje en elkaars gezelschap en na afloop wordt je weer veilig thuisgebracht.
Omdat wij onze activiteiten zo betaalbaar mogelijk willen houden, betalen de deelnemers slechts een deel van de werkelijke kosten.

Ga je een keer met ons mee? Er is elke drie maanden ’n ander aanbod.
Kijk maar op https://4hetleven.nl/activiteiten.vm. 
Heb je liever ’t programmaboekje in handen, dan kun je het welkomstpakket aanvragen via info@4hetleven.nl of telefonisch ( 035-5245156 ) op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur.

De stappen zijn als volgt:
– Je geeft je naam, adresgegevens en telefoonnummer aan ons door.
– Wij sturen je twee tot drie keer per jaar een programmaboekje met onze activiteiten bij jou in de regio.
– Je kunt je per arrangement inschrijven. Een arrangement bestaat uit entreebewijs, 2 consumpties, begeleiding en vervoer. Wij reserveren de beste plaatsen voor je.
– Je wordt van begin tot einde vergezeld door een van onze gastvrouwen / gastheren en in gezelschap van andere ouderen. Maak je gebruik van een rolstoel of rollator? Geen probleem, laat het ons vooraf even weten.
– Door de vier cijfers van jouw postcode in te vullen, zie je de voorstellingen die worden aangeboden bij jou in de buurt.

Vanuit V55+ kun je voor vragen of hulp bij plannen van ’n activiteit terecht bij:
Crista Schuurmans, ( 0640422589. )