Reizen

Woensdag 11 september dagtocht 4-kernen naar Van Noppen chocolade fabriek en de Tweede Maasvlakte Europoort.

Deze mooie en interessante dagtocht start met koffie en gebak rond 10.00 uur en vervolgens een bezoek aan van Noppen Chocolade in Ridderkerk. Hoe wordt chocolade eigenlijk gemaakt en verwerkt?

U ziet het in een film en hoort de toelichting van de meester-patissier, terwijl hij zijn ambacht toont tijdens het maken van bonbons en uiteenlopende chocolade figuren. Natuurlijk mag u ook proeven van de heerlijke chocolade.

Hierna rijden we naar het Havengebied van Rotterdam en naar de Tweede Maasvlakte van de mainport Rotterdam. Deze haven is in de loop van zijn bestaan steeds verder naar het westen, richting Noordzee uitgebreid.


Voor onderweg krijgt u een goed gevuld lunchpakket mee.
We brengen een bezoek aan het bezoekerscentrum Futureland waar we het ontstaan en de toekomst van de Maasvlakte kunnen zien. Via Willemstad, waar we nog even een stop maken, rijden we weer richting Terheijden waar een heerlijk diner klaarstaat.
Deze dagtocht is incl: 2 x koffie met appelgebak, gids, demonstratie chocolade maken, lunchpakket, bezoek aan Futureland Tweede Maasvlakte, diner en vervoer per luxe touringcar.
Prijs € 61,50 p.p. (mits minimaal 40 personen deelnemen!).

Vertrektijden:     Esch, Dorpstraat bij de kerk 08.30 uur
Haaren, Mgr. Bekkersplein    08.40 uur
Helvoirt, (kerk) Kastanjelaan 08.50 uur

Reserveer zo spoedig mogelijk vóór 1 september bij:
Ton van Steen       elstonvansteen@ziggo.nl      tel.: 0411 – 62 20 94  of

Mieke van Boxtel  jmvanboxtel@home.nl            tel.: 0411 – 62 21 88