Van nostalgie naar nu… in Helvoirt!

Houd je van mooie verhalen, wil je even terug in de tijd en herinneringen ophalen over hoe het vroeger was? Dan hebben we goed nieuws! Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) strijkt donderdagmiddag 8 maart 2018 neer in Helvoirt. Vereniging 55+ organiseert samen met het BHIC een gezellige en nostalgische middag voor alle belangstellenden uit Helvoirt en overige dorpskernen van de gemeente Haaren.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 maart van 14.00 – 16.30 uur in HelvoirThuis, Kloosterstraat 30, 5268 AC in Helvoirt. De zaal is vanaf 13.30 uur open voor het publiek.

Programma

  • Welkomstwoord en inleiding door René Bastiaanse.
  • 'In ganzenpas door vier decennia', Marilou Nillesen, historicus en historisch reporter van het BHIC, neemt je op een vermakelijke manier mee terug naar de jaren '50, '60, '70 en '80.
  • Gelegenheid om je meegebrachte foto's op een groot scherm te laten zien, samen herinneringen op te halen en informatie uit te wisselen.
  • Gezellige 'Petje op Petje af' quiz door René Bastiaanse met voor iedereen herkenbare filmpjes, muziek en foto's van weleer.
  • Afsluiting.                                 

 

Je bent van harte welkom! Vergeet niet oude foto's en films van en over het oude Helvoirt (dus ook van Haaren, Biezenmortel en Esch) mee te nemen, tot ziens!