Hart voor uw Club 2017

Ook dit jaar organiseert de Rabobank weer de actie "Hart voor uw club", voor het bestuur uiteraard aanleiding om na te denken over een goed project. Het bestuur meent dat te hebben gevonden in de 'beweeg en kwiekroute', waar een enthousiaste groep van Helvoirtenaren de handen voor uit de mouwen steekt.

"We willen helpen om deze 'beweeg en kwiekroute' te realiseren, die geschikt is voor alle leeftijden en voor mensen met verschillende fysieke en cognitieve mogelijkheden. Het moet een route worden die zo wordt ingericht dat zij vitaliteit, leefstijl, stemming en de sociale contacten bevordert", werd de motivatie naar de Rabobank.

Het voorlopige plan voor deze route met allerlei 'beweegmaterialen onderweg' begint bij het HelvoirThuis, gaat vervolgens rond de Leyenhof en het Hofpad naar 'd'n Inbreng' / rolschaatsbaan en vandaaruit weer terug naar het HelvoirThuis.

Leden van de Rabobank kunnen in de weken van 3 t/m 17 oktober op hun favoriete project(en) stemmen en natuurlijk hopen we dat veel leden van Vereniging 55+ hun (twee) stemmen zullen uitbrengen op dit project.