Feestelijk programma 60-jarig jubileum Vereniging 55+ Helvoirt in en rond HelvoirThuis.

Vrijdag 8 september:

12.00 uur: feestelijke lunch (voor leden die zich hebben opgegeven en een uitnodiging hebben ontvangen) met optredens van een gitaargroepje van kinderen (o.l.v. Frans van Lith) en de Line-dance groep.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en opgave is dus nog mogelijk via info@55plushelvoirt.nl of aan Louise Schulte, 645242. Dieetwensen kunt u ook aan haar doorgeven.

13.30 uur: eerste treinritje door Helvoirt met Mien van Asten als gids. Vanaf 13.00 uur zijn gratis treinkaartjes verkrijgbaar bij de stand van Vereniging 55+ in de huiskamer voor zowel de eerste als de tweede rit.

13.30 uur: Hobby presentatie en demonstratie. Leden van onze Vereniging laten in de Huiskamer zien waar zij graag mee bezig zijn. (voor alle Helvoirtenaren)

Voor de liefhebber een competitie op diverse behendigheidspelen, waarbij enkele prijsjes te winnen zijn. Op de binnenplaats is er een springkussen voor de jeugd, ook uw kleinkinderen? Maar kom ook gerust langs voor een praatje, een ijsje of lekkere poffertjes.

15.00 uur: tweede rit treintje door Helvoirt met Mien van Asten als gids. Treinkaartjes: zie boven!

16.30 uur: Borreluurtje met ludieke prijsuitreiking aan de winnaars van de behendigheidspelen.

20.00 uur: Dansavond (voor leden en niet leden). Met medewerking van de band "Bald and Grey" en de dansgroep de "Thunderbirds". Zij geven een dansdemonstratie én voor hen die zich afvragen 'hoe was het ook al weer?' een gezellige instructie.

23.30 uur: sluiting

 

Zaterdag 9 september:

14.00 uur: Feestelijke middag (voor vrijwilligers en genodigden) Thema en doelstelling van deze middag is 'verbinden'.

19.30 uur: Muzikale en humoristische Voordracht over het leven van Jules de Corte. (voor alle Helvoirtenaren)

21.30 uur: Gezellige nazit met muziek door het dixielandorkest 'Grint' uit Helvoirt.

Sluiting: 23.30 uur

 

Zondag 10 september:

17.30 uur: Feestelijk sharing diner (voor leden. die zich hebben opgegeven en een uitnodiging hebben ontvangen). Met muzikale intermezzo’s van o.a. Greet van Horen (zang) en het duo Karah.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en opgave is dus nog mogelijk via info@55plushelvoirt.nl of aan Louise Schulte, 645242. Dieetwensen kunt u ook aan haar doorgeven.

 

In de Huiskamer is er alle dagen een doorlopende fototentoonstelling over de 60 jaren van ons bestaan.

 

Ps. voor zover bij een programmaonderdeel niets is vermeld over opgeven of uitnodiging, kan iedereen vrij binnen lopen of langskomen bij dat programmaonderdeel.