Dit moet u lezen over ons 60- jarig bestaan.

De jubileumcommissie heeft voor de viering van ons 60- jarig bestaan een zeer gevarieerd programma samengesteld waaraan iedereen gratis kan deelnemen.

Maar liefst 3 dagen en avonden feest op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september a.s.

Op vrijdagmiddag starten we om 12.00 uur met een uitgebreide feestelijke lunch, opgeluisterd met een optreden van de line-dance groep, gevolgd door een muzikaal optreden van leerlingen van de gitaargroep o.l.v. Frans van Lith.

Vanaf 14.00 uur zijn er demonstraties door onze hobbyclubs zoals schilderen, glas-in-lood e.d. en ook van eigen inbreng. Tevens zijn er oudhollandse competitie spellen, zoals o.m. bowling-rollen, mannetjesspel en blik gooien, waarbij zelfs prijzen zijn te winnen. Ook een springkussen voor uw kleinkinderen ontbreekt niet. U en uw kleinkinderen eten natuurlijk ook graag ijsjes en poffertjes. Ook daarin is voorzien.

Na de lunch kunt u vanaf 13.30 uur ook met een nostalgisch treintje een tochtje in de omgeving van Helvoirt maken, waarbij deskundig uitleg zal worden gegeven.

Om 15.00 uur volgt dan een tweede tocht.

Vanaf 16.30 uur is het borreltijd met een ludieke prijsuitreiking.

Op vrijdagavond is er van 20.00 – 23.30 uur een dansavond met muziek van Bald en Grey en een optreden van Thunderbirds.

Op zaterdagmiddag Is er een besloten bijeenkomst met de Gemeente Haaren en KBO’s uit de omgeving.                   

Op zaterdagavond begint om 19.30 een voorstelling over het leven van Jules de Corte, waarna onder het genot van een drankje om 21.30 muziek van het orkest "Grint" met een gezellig samenzijn volgt.

Op zondagavond is om 17.30 uur de inloop voor het afsluitend diner met muzikale omlijsting.

Deelname voor de lunch en diner kan alleen op inschrijving. U kunt het inschrijfformulier in dit hofblad invullen en per email retourneren naar info@55plushelvoirt.nl of telefonisch doorgeven aan Annie Timmermans ( 0411-642586).